dissabte, 19 de setembre del 2009

En aquest vídeo hi podem treure unes quantes idees força rellevants. Aquestes són les quatre que jo he trobat més importants.
1- Abans consideraven que els ordinadors eren màquines exclusives per fer calculs, però amb el pas del temps van veure que també eren una bona eina per a la comunicació.
2 - Amb els anys va sorgir Xanadu, creat per Ted Nelson. Xanadu, es pot dir que era com la xarxa d'internet però 30 anys abans, no va acabar de crear-se bé, però va donar pas a noves xarxes.
3- Uns anys després va sortir una nova idea, la comunicació de l'ordinador gràcies a un nou invent: el CD-ROM, els primers eren de caire educatiu, i més tard van anar sortint de diferents finalitats com els vídeo-jocs.
4- Amb el CD-ROM, van veure que la interacció era basicament ordinador-usuari, així que van crear internet,, un nou sistema de comunicació, el qual mitjançant unes noves xarxes la interacció es pot donar amb més d'un usuari, i amb el qual es va aprofitar per posar a l'abast de la xarxa temes d'oci, de compres, un lloc on es pot consultar tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada