divendres, 18 de desembre del 2009

tic apunts de, què és un power-point?

El power point és un programa que serveix per a fer presentacions, és un fitxer que conté imatges, però tant poden ser imatges propiament dites, com textos.
EL power point depenent del seu obectiu tindrà més o menys text, però en cap cas ha de tenir escrit exactament el mateix que diem nosaltres, per que llavors fariem un doble discurs.
Hem de saber ben bé a qui va dirigit.
Sempre que aportem imatges, sons o elements audiovisuals, em d'aconseguir que aquests elements parlin per si sols i que vagin molt més enllà del que nosaltres ja em explicat.
Si volem exposar el power point a un grup, sempre és millor que aquest contingui una diapositiva principal en negre, ja que així, la resta de la presentació queda oculta i no es veu fins que nosaltres no accionem el power point.
Si volem donar importancia a una de les imatges, és millor posar-la sola a una diapositiva, i així també aconseguim donar peu a l'explicació.
Molts cops per això cometem el gran error de fer un power-point amb molta lletra, això provoca que arribi un moment en que el públic deixi de llegir el que hi ha exposat, perque acabar per avorrir-se o inclús per no entendre res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada